Over mij

Ik ben Lara Van Hyfte, geboren op 6 juni 1990 in Gent en ik wil jullie even meenemen in een deel van mijn persoonlijk leven omdat dit geleid heeft tot LarAssistance.

In 2013 studeerde ik af met een diploma Sociaal Werk in de hand maar na mijn stages bij Amnesty International wou ik niet in de sociale sector aan de slag,  omdat ik toch net wat meer gezonde druk nodig had om optimaal te presteren.

Na een aantal sollicitaties, ben ik dat jaar nog gestart als Consultant bij Synergie Jobs. Al snel voelde ik aan dat dit ‘het’ niet was. Na 2,5 jaar was ik dan ook helemaal uitgeblust. Dit en een aantal andere omstandigheden zoals het eindigen van mijn relatie het feit dat mijn appartement net verhuurd was en dat ons huis terug verkocht moest worden, hebben ertoe geleid dat ik begin 2016 naar Turkije verhuisd ben.

Ik verdiende daar Lira’s wat ervoor zorgde dat, als ik naar België op vakantie kwam en ik die Lira’s omzette in euro’s, er niet veel geld meer over was. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een manier om Euro’s te verdienen en kwam ik voor de eerste keer het begrip ‘Virtual Assistant’ tegen. Maar door het eindigen van mijn relatie daar en bijgevolg de beslissing om terug naar België te verhuizen, is dit idee terug naar achtergrond verschoven.

In augustus 2017 was is terug in België en lag de focus op werk en een woonst vinden. Na één week was werk reeds een feit. Ik kon starten als Verantwoordelijke Verhuur bij Vastgoed Unicum. Aangezien ik zeer last minut de beslissing heb genomen om terug naar België te verhuizen, was mijn appartement nog steeds verhuurd. Gelukkig, kon ik die 6 maanden waarin mijn appartement in de opzegperiode zat, terecht bij een vriendin.

In februari 2018 kon ik eindelijk terug in mijn eigen appartement trekken. Toen ik hier wat gesetteld was, ben ik terug naar Turkije gegaan om daar het één en het ander te regelen aangezien ik daar zo plots was vertrokken. Het was dus al snel zomer voor ik weer wat rust in mijn hoofd kreeg en het idee ‘Virtual Assistant’ weer kwam opborrelen.

Begin 2019 heb ik me ingeschreven in de opleiding ‘Start een succesvolle business als VA’ bij de VA School, die in juli van dat jaar van start ging. Aangezien dit niet te combineren viel met mijn job, heb ik mijn ontslag gegeven om me volledig op de opleiding te storten. In oktober heb ik mijn opleiding afgerond en had ik ook mijn eerste opdracht te pakken.

info@larassistance.be

+32 474 67 63 62

Arthur Latourstraat 12 – 9050 Gentbrugge

0778.564.164